Ingen begivenheder fundet
Danish Arabic Croatian Czech English Finnish French German Greek Irish Italian Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Spanish Swedish

Der findes tre typer medlemskab af Dansk Mikrokirurgisk Selskab. Ordinært, associeret medlemskab, samt firmamedlemskab.

Ordinært medlemskab er primært for læger med interesse i mikrokirurgi og som forventes at ønske indflydelse på mikrokirurgien i Danmark. Ordinære medlemmer har stemmeret ved generalforsamlingen. Muligheden for ordinært medlemskab er åben for alle læger.

Associeret medlemskab er primært for ikke lægelige personer som ønsker viden men ikke indflydelse. Associerede medlemmer har ingen stemmeret ved generalforsamlingen

Firmamedlemskab er primært for firmaer der ønsker at støtte/sponsorere mikrokirurgien i Danmark. Firmaet får gennem deltagelse i arrangementer mulighed for at promovere sig ved møder og lignende.

Priser for medlemskab:

Ordinært medlemskab: 300.-kr./år
Kan betales sammen med opkrævning fra lægeforeningen.
Studentermedlemskab: 300,- kr./år.
Associeret medlemskab: 300,-kr/år
Indbetales via giro.
Firmamedlemskab: 3500,-kr/år